H BIOselect® ιδρύθηκε το 2002 στο Ρέθυμνο της Κρήτης.
H εταιρεία εξειδικεύεται στην παραγωγή και τη διάθεση οργανικών προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό.
H Κρητική γη
Κρήτη - H Γη της Αφθονίας. Ένας εύφορος τόπος με ήπιο μεσογειακό κλίμα και πλούσια φύση. Πολλά από τα φυτά και τα βότανα είναι αυτοφυή μόνο στην Κρήτη, με τη χρήση τους να ξεκινά από την αρχαιότητα, γνωστά και ως φαρμακευτικά φυτά για τις εξαιρετικές θεραπευτικές τους ιδιότητες, αλλά και για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας. Είναι συμβατά με την επιδερμίδα, υποστηρίζουν τις φυσικές της λειτουργίες και προσφέρουν ήπια, ολοκληρωμένη και αποτελεσματική φροντίδα.
Η Έμπνευση
Η πλούσια ελληνική κληρονομιά,τα μοναδικά οφέλη των φυτικών προϊόντων που μόνο η Κρητική γη διαθέτει και η χρήση των συστατικών σε συνταγές ομορφιάς, από την αρχαιότητα, ήταν η πηγή έμπνευσης και η κινητήρια δύναμη για τη δημιουργία των προϊόντων BIOselect®, από αγνά και φυσικά οργανικά συστατικά.
Η Kαινοτομία
Το Dictamelia® είναι προϊόν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αποτελεί το βασικό συστατικό σε όλα τα προϊόντα BIOselect ®.Είναι ένα μοναδικό προϊόν που δημιουργούμε και παράγουμε αποκλειστικά για τα προϊόντα μας, κάτω από ειδικές συνθήκες εκχύλισης και ωρίμανσης, για να αποδίδει με το βέλτιστο τρόπο τις ευεργετικές ιδιότητες του δίκταμου και του ελαιόλαδου.
Old Soap Factory in Crete

Παλιό σαπωνοποιείο στο Ρέθυμνο (1953) κατά τη διαδικασία σφραγίσματος και κοπής του σαπουνιού σε πλάκες στο ταμπακά* του εργοστασίου.

* *Ο χώρος που απλωνόταν το σαπούνι αμέσως μετά τη σαπωνοποίηση όπου ήταν σε ρευστή κατάσταση για να στεγνώσει. ~ Η φωτογραφία είναι από το αρχείο της οικογένειας Τσομπανάκη

Η Φιλοσοφία μας
Με αγάπη και σεβασμό στη φύση και τα υλικά που προσφέρει η Κρητική γη, δημιουργούμε και παράγουμε τα προϊόντα BIOselect ® με συνταγές από επιλεγμένα συστατικά φυσικής προέλευσης και με υψηλό ποσοστό σε πρώτες ύλες βιολογικής καλλιέργειας. Η έμπειρη ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες χημικούς, αρωματοποιούς & έμπειρους συλλέκτες βοτάνων, με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και με τον ίδιο ενθουσιασμό αναζητούμε νέες ιδέες για να σας προσφέρουμε την καλύτερη φυσική περιποίηση και φροντίδα.
Στην παραγωγική μας διαδικασία ακολουθούμε και εξελίσσουμε τις παραδοσιακές τεχνικές με ιδιαίτερα υψηλά ποιοτικά κριτήρια και αυστηρό έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής, έτσι ώστε τα προϊόντα BIOselect ® να αποτελούν μία ολοκληρωμένη εμπειρία φυσικής φροντίδας και περιποίησης για όλη την οικογένεια.
 
Η Ιστορία μας
Το 2002 η εταιρεία μας ξεκίνησε τη δραστηριότητα της με την παραγωγή και διανομή Κρητικών προϊόντων διατροφής ανώτερης ποιότητας, βιολογικής καλλιέργειας όπως είναι το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, τα αρωματικά βότανα και το μέλι.
Το 2005, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς για τα οργανικά καλλυντικά, δημιουργήσαμε τη σειρά των πιστοποιημένων οργανικών προϊόντων BIOselect ®, τα οποία διαθέσαμε σε επιλεγμένα φαρμακεία και σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων της Αττικής, Θεσσαλονίκης και Κρήτης.
To 2006, αναπτύξαμε τις πρώτες εμπορικές συνεργασίες μας διεθνώς και μέχρι σήμερα δραστηριοποιούμαστε σε: Ρωσία, Ιταλία, Νορβηγία, Δανία, Γερμανία, Αμερική, Αγγλία, Κύπρο, Πολωνία, Ισπανία, Λιθουανία, Γαλλία, Ουγγαρία, Αυστρία.