ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στόχος μας είναι να διασφαλιστεί η πλήρης ικανοποίηση σας, αλλά λόγω της φύσης των προϊόντων μας, είναι κοινό ότι οι προσδοκίες του πελάτη δεν μπορεί να εκπληρωθούν απολύτως εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής με το αντικείμενο αγοράς ή λόγω τεχνικών προδιαγραφών. Αν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να το επιστρέψετε στην TPL εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς . Όλα τα στοιχεία πρέπει να επιστραφούν με έναν έγκυρο αριθμό RMA TPL που θα πρέπει να ζητήσετε πριν από την αποστολή του προϊόντος. Έτσι, πριν αποφασίσετε να επιστρέψετε ένα στοιχείο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 2610 20 20 22, ή στείλτε μας email στο  TPL Contact Email ή συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί για να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Θα θέλαμε οι πελάτες μας να αισθάνονται πιο ασφαλείς όταν αγοράζουν online. Έτσι, προσφέρουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να επιστρέψουν ακόμα και μη ελαττωματικά προϊόντα. Ειδικά, για τις 30 πρώτες ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν για ανταλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση στην οποία παραδόθηκε. Συγκεκριμένα, το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πρέπει να έχει ανοιχτεί (εκτός από την δοκιμή φυσικά), να είναι γδαρμένο, σπασμένο ή βαμμένο. Επίσης, το προϊόν πρέπει να έχει και το κουτί του. Ο πελάτης πρέπει να αναλάβει το κόστος μεταφοράς της επιστροφής του προϊόντος / παραγγελίας. Η επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο μια φορά.

Εάν ένα παρόμοιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, το ποσό της αγοράς του προϊόντος πιστώνεται στον πελάτη. Αυτό το πιστωτικό υπόλοιπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε νέα παραγγελία. Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει την επιστροφή του ποσού που πιστώνεται. Όλες οι αξιώσεις δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής (από και προς τον πελάτη).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η TPL θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει δωρεάν το ελαττωματικό προϊόν εντός των δύο πρώτων ετών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος σας. Τα τέλη αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος καταβάλλονται από τον πελάτη και το κόστος αποστολής πίσω στον πελάτη καταβάλλεται από την TPL. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι εκτός της περιόδου εγγύησης η TPL χρεώνει τέλη επιθεώρησης 45 €.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας παρακαλώ να έχετε κατά νου ότι η ματαίωση γίνεται μέσα σε 2 ώρες από την ολοκλήρωση παραγγελίας. Πέρα από αυτό το σημείο, καμία ακύρωση δε γίνεται δεκτή

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Οι επιστροφές χρημάτων θα εκδίδονται με την ίδια μορφή πληρωμής που προσφέρεται κατά τη στιγμή της αγοράς. Μόλις λάβουμε και να επιθεωρήσουμε το προϊόν θα πιστώσουμε το λογαριασμό σας. Παρακαλώ επιτρέψτε 5-7 μέρες για την πίστωση στο λογαριασμό σας. Αν η πληρωμή έγινε με επιταγή, η επιταγή επιστροφής δεν θα εκδοθεί πριν από ~ 10 εργάσιμες ημέρες μετά την ημερομηνία αγοράς. Δυστυχώς δεν μπορούμε να επιστρέψουμε δασμούς, φόρους ή τις έξοδα αποστολης. Αγορές που υποβλήθηκαν με νόμισμα άλλο από το € θα επιστρέφονται με την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία. Εάν δεν έχετε λάβει την επιστροφή σας ακόμα, παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο πριν  η επιστροφή  φανεί στο λογαριασμό σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν ολοκληρωθεί μια επιστροφή .

ΕΠΙΛΟΓΗ RESTOCK

Η TPL μπορεί να προσφέρει "την επιλογή restock" για τους πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν περισσότερες από 30 ημέρες πριν και δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτό. Ανατρέξτε στην ομάδα υποστήριξης πελατών μας για περισσότερες πληροφορίες

Σημειώσεις

  • Ξεχάσατε τον αριθμό επιστροφής (RMA Number) ή στείλατε το δέμα χωρίς αριθμό; Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με την επιστροφή σας. Ο αριθμός επιστροφής δεν επηρεάζει την εγγύηση ή την επιστροφή χρημάτων.
  • Προϊόντα που καλύπτονται από εγγύηση θα σταλούν πίσω στον κατασκευαστή για επιθεώρηση και αντικατάσταση. Ο χρόνος αντικατάστασης εξαρτάται από τον κατασκευαστή.
  • Η διαδικασία επιστροφής ενός προϊόντος μπορεί να παρακολουθηθεί από την ιστοσελίδα μας στην Εξέλιξη Παραγγελίας.
  • Εάν ένα προϊόν δεν συμμορφώνεται με το παρόν έγγραφο πολιτική επιστροφών θα αναγράφεται με σαφήνεια στο άρθρο του.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage